Docenten

 

  Andreas Jell
 
Andreas Jell Andreas Jell is Heilpraktiker in Duitsland, acupuncturist en psychotherapeut.
Andreas heeft vele jaren praktijkervaring.
Hij heeft de eyeYoga verder ontwikkeld en gebruikt dit naast de Kwantum Cybernetica.
Andreas werkt daarnaast met Tachyon energie en geeft les aan de Hwa To University.

Website: www.quantumcybernetics.eu
 
  Annemieke Rozemond
 
Annemieke Rozemond Annemieke Rozemond, psycholoog en coach in loopbaan-, werk- en levensvragen. Zij heeft Rozemond Coaching opgericht en stimuleert mensen daarin om tot bloei te komen. Focust daarbij op bezinning, bezieling en transformatie. Hierin heeft zij de intentie mensen in hun werk en ontwikkeling te begeleiden naar vervullend en genietend leven. Haar professionele ontwikkeling steunt onder meer op een studie sociale psychologie, op 14 jaar ervaring in het werken met Voice Dialogue. Verder heeft zij 13 jaar ervaring als managementtrainer, met NLP, RET, enneagram en verschillende bewustwordingsopleidingen zoals een docentenopleiding Raja Yoga en Light Body.
Ze begeleidt regelmatig de workshop Kerntransformatie, welke gericht is op het transformeren van innerlijke delen of gevoelspatronen.

Annemieke richt zich in de opleiding op denkpatronen die ziekmakend zijn weer om te zetten in gezond makende gedachten en energieën. Zij kijkt welke gedachten iemand in een neerwaartse spiraal brengen en hoe uit dit gedachten patroon te komen is. Ze leert de studenten gedachten structuren te herkennen en om te buigen bij hun cliënten. Zodat deze kunnen leiden tot gezondheid.
Annemieke is gastdocent voor drie dagen in de opleiding.

Website: www.rozemondcoaching.nl
 
  Christina Sonius
 
Christina Sonius Christina is als psychotherapeut werkzaam zolang ze zich kan heugen. Ze heeft orthopedagogiek gestudeerd, core energetica, The Work of Byron Katie, en heeft de opleiding van Barbara Brennan gevolgd.

Christina:
"De opstellingen hebben wel een heel bijzondere werking in mijn leven gehad. Ze hebben me in contact gebracht met stilte en met het inzicht, dat niets is wat het lijkt te zijn. Op zielsniveau, daar waar het stil is en waar alleen een diep ja is, daar veranderen mijn opvattingen en mijn innerlijke gevangenis. Vrijheid is mijn beloning. De familieopstellingen van Hellinger, waarin ik mijn passie voor The Work of Byron Katie altijd meeneem, zijn voor mij prachtig en krachtig."

Christina is getrouwd en moeder van twee volwassen kinderen.

Website: www.christinesonius.nl
 
  Conny Coppen
 
Conny Coppen Conny Coppen (1960) is moeder van 3 kinderen.
Sinds 1978 heeft zij een veelheid aan opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van natuurgeneeskunde, massage therapie, healing en acupunctuur, op HBO niveau.
Conny is lid van de NWP, een beroepsvereniging die een hoge kwaliteit van complementaire zorg waarborgt.
Zij heeft meer dan 25 jaar ervaring met cliënten in haar praktijk en gaf zo'n 15 jaar lang les in o.a. massage therapie, voet reflexologie, Chinese filosofie en communicatie vanuit het hart. Zij verzorgt masterclasses voor medici en therapeuten die zich verder willen ontwikkelen op het pad van ektropie en daarmee ook hun cliënten verder willen helpen.

Conny publiceerde in diverse tijdschriften. Bij Ankh Hermes verschenen de volgende boeken van haar hand: "Babymassage spelenderwijs" (ISBN: 9020243499) en "De helende kracht van het hart" (ISBN: 9020243934).

Website: www.connycoppen.nl
 
  Gerda Gonggrijp
 
Gerda Gonggrijp Gerda is opgegroeid op een boerderij en heeft daar een diep respect gekregen door wat haar vader haar aangaf en leerde over de natuur.
Dat is altijd een basis gebleven in haar hele leven.
Ze is een jaar kleuteronderwijzeres geweest en daarna 6 jaar hoofd van de kleuterschool.
Daarna heeft ze een opleiding voor schoonheidsspecialiste gevolgd en heeft jaren een praktijk gehad als schoonheidsspecialiste.
Door de gelaats- en lichaamsbehandelingen werd al snel haar interesse gewekt voor de algehele gezondheid.
Ze volgde opleidingen en cursussen in acupunctuur, klinische homeopathie en verschillende richtingen in de natuurgeneeskunde.
Verdiepte zich in het bewustzijn en combineerde gezondheid en bewustzijn in haar praktijk, nadat ze een jaar, twee dagen per week, stage heeft gelopen bij een elektro-acupunturist.
Ze deed de opleidingen NEI en Integra en gaf vervolgens les voor deze opleidingen.
Ze heeft zich daarna verdiept in de verschillende bewustzijnsniveaus van de mens.
Hiervoor deed ze 4 keer een twee weken durend seminair op de Filippijnen bij Alex Orbito, een spirituele healer.

Gerda heeft een bloeiende praktijk en heeft workshops gegeven voor homeopathische firma's aan artsen en therapeuten.
 
  Margriet Schut
 
Margriet Schut Margriet Schut is sinds 1998 verbonden aan Kessels & Smit, the Learning Company.
Zij begeleidt mensen in organisaties en legt daarbij de nadruk op communicatieverbetering, het delen van kennis en al lerend werken aan resultaten. Haar speciale interesse is leerprocessen van individuen en groepen ondersteunen en versterken. Zij coacht teams en individuen.
Deze interesse inspireerde haar zich te gaan verdiepen in het onderwerp "drijfveren en leren", waar ze onlangs een artikel over heeft geschreven dat deel uitmaakt van het in oktober 2002 verschenen boek "Kennis maken, leren in gezelschap" (Red. Mariel Rondeel en Sibrenne Wagenaar).

Margriets professionele ontwikkeling is gebaseerd op ervaring in het onderwijs, in organisaties als managementtrainer, projectmanager op het gebied van leren en ontwikkelen in de gezondheidszorg, een studie andragologie, Master of Learning and Development, NLP en transpersoonlijke trainingen, zoals Light Body.

Margriet geeft in de opleiding aan hoe bepaalde kernovertuigingen ons leven kunnen bepalen. En daarmee een grote invloed hebben op onze gezondheid. Een overtuiging dat iemand steeds slachtoffer is geeft veel steeds en heeft grote gevolgen voor bijvoorbeeld het immuunsysteem, de bloeddruk en op vele andere systemen. Een basis overtuiging weg halen kan grote veranderingen bewerkstelligen.
Margriet is gastdocent voor drie dagen in de opleiding.
 
  Marja van Oosterom
 
Marja van Oosterom Marja van Oosterom, is natuurgeneeskundige en docente. Is gespecialiseerd in het werken met energie, licht en veranderingsprocessen in gezondheid en welzijn. Is geregistreerd NWP-praktizijn.
Marja startte als verpleegkundige. Was adjunct-leidster-docente van een kraamcentrum. Deed de Sociale Academie. Studeerde in 1979 af aan het Nederlandse College voor Natuurgeneeskunde. Startte in 1979 een praktijk. Deed veel aanvullende cursussen en opleidingen in binnen- en buitenland.
Heeft een methode opgezet om af te vallen door bewustzijn. Startte in 1989 cursussen in genezende kracht en groeiprocessen. Deed de lightbody- en lerarentraining bij John Kalse.
Geeft sinds 2000 lightbody. Combineert nu het lightbody werk met de natuurgeneeskunde en het verandering brengen in je leven. Zette de opleiding Energetische Resonantie op.

Website: www.marjavanoosterom.nl