Proefles Noer Opleidingen

donderdag 0

Noer opleidingen biedt verschillende modules en opleidingen aan op het gebied van bewustwording van je eigen mogelijkheden en talenten en gezondheid.

Je goed voelen is een belangrijk onderdeel daarvan. Je hoort het overal: geluk zit in je. Hoe je dat geluk en je goed voelen naar boven haalt is de basis van elke opleiding of module. Je goed voelen is namelijk essentieel voor je gezondheid, je talenten volop kunnen gebruiken en je wensen uit laten komen.

Op de proefles ga ik hier verder op in maar ik licht hier alvast een tipje van de sluier op. We hebben allemaal wensen, kleine of grote, dat maakt niet uit.

Één van de grootste wensen die we hebben is: "Ik wil me goed voelen".

Als je je goed voelt lijkt alles veel makkelijker te gaan.

De opleidingen en modules zijn er op gericht om jou te leren hoe je in een goed gevoel komt en er steeds weer in terug kunt komen. Je zult merken dat het niet eens om je wensen gaat, want die wensen wil je om je goed te voelen. Door te leren hoe je je goed voelt ben je meteen al bij je eindresultaat. Daarbij heb je een grote kans dat je wensen dan op een makkelijke manier worden vervuld.

Tijdens de proefles worden de volgende opleiding en modules belicht:

Proefles: Noer Opleidingen
Docent: Marja van Oosterom
Locatie: (donderdag 0 )
Datum: donderdag 0 , start 13:30
Aanmelding bij voorkeur via het aanmeldingsformulier, of door overmaking van het betreffende bedrag op giro 4763498 t.n.v. NOER Opleidingen te Zaandam, o.v.v. "Proefles Noer".

Vermeld s.v.p. uw naam op de overschrijving als de bankrekening niet op uw eigen naam staat.

Bij annuleren is het volledige bedrag verschuldigd.
Zie ook onze betalingsvoorwaarden.